Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #1 Merhabalar, iyi günler diliyorum. Epic Games'ten mayıs ayında ücretsiz olarak aldığım GTA V oyununu indirdim. Fakat, nereden Online moduna girilmesi gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Merhabalar, iyi günler diliyorum. Epic Games'ten mayıs ayında ücretsiz olarak aldığım GTA V oyununu indirdim. Fakat, nereden Online moduna girilmesi gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 16 Ocak 2021 #2 Social Club üyeliği açın ve bağlayın, Caps tuşu ile.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.250 Makaleler 3 Çözümler 61 16 Ocak 2021 #3 Karakter değiştirme yerine gel ve orada en alt tarafta duran yüzü olmayan karaktere geç. İyi oyunlar. Uton dedi: Social Club üyeliği açın ve bağlayın, caps tuşu ile. Genişletmek için tıkla... Evet önce bunu yapman lazım.
Karakter değiştirme yerine gel ve orada en alt tarafta duran yüzü olmayan karaktere geç. İyi oyunlar. Uton dedi: Social Club üyeliği açın ve bağlayın, caps tuşu ile. Genişletmek için tıkla... Evet önce bunu yapman lazım.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #4 Uton dedi: Social Club üyeliği açın ve bağlayın, Caps tuşu ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. SiyahPassat dedi: Karakter değiştirme yerine gel ve orada en alt tarafta duran yüzü olmayan karaktere geç. İyi oyunlar. Evet önce bunu yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Uton dedi: Social Club üyeliği açın ve bağlayın, Caps tuşu ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. SiyahPassat dedi: Karakter değiştirme yerine gel ve orada en alt tarafta duran yüzü olmayan karaktere geç. İyi oyunlar. Evet önce bunu yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 16 Ocak 2021 #5 Ekranınızda yazdığı gibi "GTA Online oynamak için Social Club'a üye olunuz" diyor.