Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mayıs 2020 #1 Online girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Dünden beri 10-15 kere denemişimdir fakat sadece 1 kere girebildim. Story mode sorunsuz çalışıyor fakat Online girince uygulama çöküyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun dosyalarını doğruladım.
Online girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Dünden beri 10-15 kere denemişimdir fakat sadece 1 kere girebildim. Story mode sorunsuz çalışıyor fakat Online girince uygulama çöküyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun dosyalarını doğruladım.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #2 Programlar veya oyunların hata vermesine çok uyuz oluyorum. Artı 0 Eksi
furkan599 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Online'ye girdikten 2 dk sonra oynarken ekran gidiyor ve PC'yi resetlemeden gelmiyor bilen varsa yazsın Online oynayamıyorum bu yüzden. Artı 0 Eksi
Online'ye girdikten 2 dk sonra oynarken ekran gidiyor ve PC'yi resetlemeden gelmiyor bilen varsa yazsın Online oynayamıyorum bu yüzden.