L laytaphuso Kilopat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #1 Öncelikle herkese iyi akşamlar. GTA V Online'da sessiona başladığımda tek başıma oluyorum bunun çözümü var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle herkese iyi akşamlar. GTA V Online'da sessiona başladığımda tek başıma oluyorum bunun çözümü var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Berke Tümay Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #2 Ya Solo Sessiona Girmişsindir.Yada İnternetin Zayıftır.İyi Forumlar.
L laytaphuso Kilopat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #3 Peki nasıl halledebilirim çok sinir bozucu bir sorun haline geldi . Daha açık konuşabilir misiniz ?
K Kadirwasthere Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 538 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 13 Mayıs 2016 #4 laytaphuso dedi: Peki nasıl halledebilirim çok sinir bozucu bir sorun haline geldi . Daha açık konuşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sana ya yanlış servera girmişsin yada internetin yetmediği için başka oyuncuları göremiyorsun demiş.
laytaphuso dedi: Peki nasıl halledebilirim çok sinir bozucu bir sorun haline geldi . Daha açık konuşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sana ya yanlış servera girmişsin yada internetin yetmediği için başka oyuncuları göremiyorsun demiş.
crepell Hectopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #5 Oyunu durdur daha sonra online'a gel oradan ''Find New Session'' a tıkla dolu olan gelene kadar yap biraz zaman alabilir.
Oyunu durdur daha sonra online'a gel oradan ''Find New Session'' a tıkla dolu olan gelene kadar yap biraz zaman alabilir.