GTA V Online türkçe yama ban yemek ?

@EmreCanTuna Hocam nasıl kullanıyorsun. Ben kurmayı deniyorum versiyon hatası veriyor.
Aşağıda yer alan videoda anlatılanları eksiksiz bir şekilde uygulayın. Sorun yaşamadan oyuna girebilmeniz gerek. Eğer hali hazırda yama daha önceden kurulmuş ve oyuna güncelleme geldiği için sıkıntı yaşıyorsanız, Türkçe yamayı kaldırıp tekrar kurarak sorunu çözebilirsiniz.
Ya da yamanın güncellenmesini bekleyebilirsiniz.
Adsız.png
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler dostum bunu deneyeceğim. Oyuna yeni güncelleme paketi falan gelince bir sıkıntı yaşadın mı? Mesela iki gün önce Lowrider güncellemesinde sorun oldu mu?

Dostum kuramadım çünkü bu konuya yazdığımda LowRider güncellemesi gelmişti ve yüklemiştim. Dolayısı ile oyunun sürümü değişmişti. Türkçe yama olan siteye girdim baktım ve bir önceki sürümü destekliyordu yama. Hala da güncel GTA sürümüne uyarlamış değiller o yüzden yapmadım. Zaten yapmaktan da vazgeçtim çünkü anladığım kadarıyla her güncellemede sorun çıkaracak bu yama. Belkide yanılıyorumdur ama vazgeçtim her türlü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı