GTA V Online ve Single Player FPS değişimi

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Dostlar bu normal mi bilmiyorum ama ben GTA 5 Online'da 48FPS - 60 FPS civarı alırken Single Player'da 100FPS'lerde oynuyorum bu neden oluyor?

Dostlar bu normal mi bilmiyorum ama ben GTA 5 Online'da 48FPS - 60 FPS civarı alırken Single Player'da 100FPS'lerde oynuyorum bu neden oluyor?

Çünkü singleplayer da oyun sadece sizin chunklarınızı açmaya çalışıyor ve size odaklanıyor fakat Online'de birden çok kişiye odaklanıyor bu da doğal olarak FPS düşüşü yaşatır.

Online oynarken sunucu dolu ise yani 30 kişi falan varsa 50 FPS'lik bir düşme ne kadar doğal bilmiyorum ama düşmesi normal. Solo Session'a geçebilirsin veya Public Server'da tek kalma yöntemi var.

Hayır normal online.
Gayet normal arkadaşınız dediği gibi farklı oyuncular, farklı proplar , oyuncuların arabaları, warehouselar, evler vs. tonlarca etken var. İnternetiniz bile belkide buna vesile oluyor olabilir. Gayet normal bir fark bence.

Online oynarken sunucu dolu ise yani 30 kişi falan varsa 50 FPS'lik bir düşme ne kadar doğal bilmiyorum ama düşmesi normal. Solo Session'a geçebilirsin veya Public Server'da tek kalma yöntemi var.
internet bağlantınızı saniyelik keserek tek kalabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…