Gunslinger Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #1 Ben GTA V'de 10 saat oynadıktan sonra online gireyim dedim ama girdiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Oyunum orijinal ve Steam'den alındı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Ben GTA V'de 10 saat oynadıktan sonra online gireyim dedim ama girdiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Oyunum orijinal ve Steam'den alındı.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Haziran 2019 #2 Oyunu modladınız mı? Artı 0 Eksi
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #3 Türkçe Yama Kuruluysa Yada Mod Dosya Değişikliğinden Olabilir Ama Tam Emin Diğilim Artı 0 Eksi
KS KS Gunslinger Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #4 VladIsDead dedi: Oyunu modladınız mı? Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Türkçe Yama Kuruluysa Yada Mod Dosya Değişikliğinden Olabilir Ama Tam Emin Diğilim Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yükleyince düzeltebildim. Teşekkürler Artı 0 Eksi
VladIsDead dedi: Oyunu modladınız mı? Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Türkçe Yama Kuruluysa Yada Mod Dosya Değişikliğinden Olabilir Ama Tam Emin Diğilim Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yükleyince düzeltebildim. Teşekkürler
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 23 Haziran 2019 #5 Türkçe yama veya herhangi bir mod yüklersen online giremezsin aklında bulunsun bundan sonra dikkat et yoksa bir daha yüklemek zorunda kalma Artı 0 Eksi
Türkçe yama veya herhangi bir mod yüklersen online giremezsin aklında bulunsun bundan sonra dikkat et yoksa bir daha yüklemek zorunda kalma