GTA V Online'da hata vermeden kapanma sorunu

solvadors

Kilopat
Herkese merhaba, birkaç gün öncesinde BIOS'u güncelledim. RAM miktarı 15.9 GB'ye düştü, bir şey olmaz dedim. Şimdi de GTA V online oynarken sorun çıkıyor. Oyun önce 1-2 saniye donuyor ardından da hata vermeden kapanıyor. Dosya doğrulama yaptım eksik ya da hatalı herhangi bir dosya bulunamadı. Olay Görüntüleyeci'nin fotoğrafını aşağıya bıraktım, başlatıcı kayıtlarına da bıraktım bakabilirsiniz. En son PC'ye temiz bir kurulum yaptım, bu gün yine oynamaya koyuldum görev falan yaptım iyi güzel sorun yok, sonra sıkıldım dedim millete musallat olayım. Sonra ne oldu bilin bakalım? Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek olan var mı acaba? Windows 10 1809 kullanıyorum. (1903'de de oluyordu)

Sistem stabil ise bence BIOS upadete yapmaya gerek yok sahsen ben yapmadim.

Yaptığım BIOS güncellemesini geri aldım. Sorun hala devam, hikaye modunda da atmaya başladı. Püğ sana GTA V
Sorun şu şekilde çözüldü : Oyunun grafik ayarlarından kullanılan VRAM miktarını kendi ekran kartıma göre düşürdüm. 2 GB VRAM var bende önceden 2.5K Kullanılıyordu, sorun olmuyordu. Onu düzeltince atmalar geçti.
Maalesef sorun hala devam ediyor, çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? @Recep Baltaş

Reis sorun cozuldu mu? Bende de aynısı oluyor da.

Sorun sende çözüldü mü?

Sorun düzeldi mi kanka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…