GTA V Online'da hızlı para nasıl kasılır?

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şirket, motosiklet kulubü, night club ve Bunker'um var ama bir türlü para basamıyorum. Nasıl gelişeceğim? Taktiklerinizi bekliyorum.

Dex mi dax mı ne var öyle bı adam Trevor yaşadığı bölgede yaşıyor onla iş yap iş başı 20k-250k para veriyor şuan 1 milyon yaptım sonra deniz altı al parayı bul

Night Club hakkında fazla bilgim yok ama ordan da para kasılıyordu. Bence Kosatka alana kadar en hızlı para kasma yolu Autoshop. Düzgün bir aracınız da varsa Autoshop heistlerini kolayca yapabilirsiniz.

Arkadaşlar şirket, motosiklet kulubü, night club ve Bunker'um var ama bir türlü para basamıyorum. Nasıl gelişeceğim? Taktiklerinizi bekliyorum.

Hocam artık para kasmaya çalışanlar yok herkes hile kullanıyor. Rockstar Games'in bütün odağı da yeni çıkacak olan oyunda olduğu için umursamıyorlar bile ytd.

Hocam artık para kasmaya çalışanlar yok herkes hile kullanıyor. Rockstar Games'in bütün odağı da yeni çıkacak olan oyunda olduğu için umursamıyorlar bile ytd.

Hile kullananlar bence haklı tabii sadece paraysa çünkü oyunda adamakıllı para veren bir heist yok bunu 10000 kere heist yapan birisi olarak söylüyorum.

Hile kullananlar bence haklı tabii sadece paraysa çünkü oyunda adamakıllı para veren bir heist yok bunu 10000 kere heist yapan birisi olarak söylüyorum.

Evet heistlerden alınan miktarlar çok ufak rakamlar uğraşmaya değmeyecek kadar zaten ben Online'a tek kişilik sunucuda giriyorum hileler nefes aldırmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı