Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu heist'i tekrar getirme şansımız var mı?
Yok hayır videolar çok da eski değil. Biz yanlış yaptık zaten de, asıl olay o değil. Bizim bu bogdan heistine geri dönmemiz lazım bunu birkaç yerde duydum ancak videolu anlatım veya yazılı anlatımına denk gelmedim. Bu heisti tekrar yapmam lazım.
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu Glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu Heist'i tekrar getirme şansımız var mı?
Tamam en baştan da başlayabilirim prepler ve setupları tekrar yapabilirim o sorun değil zaten de. Şu an 3. heist görevindeyim benim 2'ye tekrar başlamam lazım onu halledemedik.