GTA V Online'da yapılan Heist tekrar nasıl yapılır?

Ebubekir Parlak

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu heist'i tekrar getirme şansımız var mı?

Son düzenleme:
Videolar eski ise fixlenmiş olabilir belki onu kontrol ettiniz mi?

Videolar eski ise fixlenmiş olabilir belki onu kontrol ettiniz mi?

Yok hayır videolar çok da eski değil. Biz yanlış yaptık zaten de, asıl olay o değil. Bizim bu bogdan heistine geri dönmemiz lazım bunu birkaç yerde duydum ancak videolu anlatım veya yazılı anlatımına denk gelmedim. Bu heisti tekrar yapmam lazım.

Hayır prepleri tekrar yapmanız lazım. Doomsdayin glitchini hiç görmedim. İsterseniz kosatka heist glitch yapabilirsiniz.

Hayır prepleri tekrar yapmanız lazım. Doomsdayin glitchini hiç görmedim. İsterseniz kosatka heist glitch yapabilirsiniz.

Tamam en baştan da başlayabilirim prepler ve setupları tekrar yapabilirim o sorun değil zaten de. Şu an 3. heist görevindeyim benim 2'ye tekrar başlamam lazım onu halledemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…