GTA V Onlinede Oyunlara Girmek

Toprak Baskan

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben GTA 5 alacağım fakat nasıl onlinede oyunlara girileceğini bilmiyorum, mesela yarış yerine hani bu yukarıdan arabalar geliyor ya, sizde yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz onun gibi oyunlara nasıl gireceğim ve C4 nasıl patlatılıyor atıldıktan sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben GTA 5 alacağım fakat nasıl onlinede oyunlara girileceğini bilmiyorum, mesela yarış yerine hani bu yukarıdan arabalar geliyor ya, sizde yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz onun gibi oyunlara nasıl gireceğim ve C4 nasıl patlatılıyor atıldıktan sonra?
Bahsettiğiniz işler "Job" kısmından yapılıyor. Oraya şu adımları takip ederek ulaşabilirsiniz: Oyuna girdikten ESC'ye bas > ONLINE bölümüne gel > Jobs kısmına tıkla > tadını çıkart yada telefonundan Job list'e gel(ortasındaki uygulama) ardından bir Job seç ve oynamaya başla.
Bir beğeniyi eksik görmeyin lütfen.

Bahsettiğiniz işler "Job" kısmından yapılıyor. Oraya şu adımları takip ederek ulaşabilirsiniz: Oyuna girdikten ESC'ye bas > ONLINE bölümüne gel > Jobs kısmına tıkla > tadını çıkart yada telefonundan Job list'e gel(ortasındaki uygulama) ardından bir Job seç ve oynamaya başla.
Çok Teşekkür Ederim.

Ben online sekmesine geldikten sonra jobs a tikliyorum fakat quick job ve play job seceneklerine tiklayamiyorum gri kaliyor. sadece report job kismima tiklaniliyor. Online ada zar zor giriyorum. Giremedigim zaman there has been an error joining a session hatasi alıyorum. yardim edebilirseniz cok sevinirim.Epic games hesabimda oluyor bu olay. Steam hesabimda tiklayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı