GTA V Open I4 ikinci araba kurulmuyor

CleanIElitte

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 Open I4'ten addon Passat kurmuştum çalıştı ama ikinci arabayı kuracakken aynısını yaptığım halde Menyoo'da gözükmüyor, sebebi nedir? (5 araba denedim hepsine aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı araçlarda sadece Dlclist kısmına yazarken bazılarında hem Dlclist hem de Extratitleupdatedata kısmına da yazmanız gerek hocam.

Bazı araçlarda sadece dlclist kısmına yazarken bazılarında hem dlclist hem de extratitleupdatedata kısmına da yazmanız gerek hocam.

İndirdiğim bazı araçlarda extratitleuptedata için kod yok hocam yoksa yazmaya gerek yok anlamına mı geliyor.

İndirdiğim bazı araçlarda extratitleuptedata için kod yok hocam yoksa yazmaya gerek yok anlamına mı geliyor.
Eğer notta yazmıyorsa gerek yok demektir. Bazı araçlar maalesef sorunlu oluyor hocam, ben de eksiksiz yapmama rağmen error diyerek eklemiyor. Aynı aracı tasarlayan 2-3 kişi oluyor genelde, farklı yerlerden indirip deneyin isterseniz.

GTA 5 open ı4'ten addon Passat kurmuştum çalıştı ama ikinci arabayı kuracakken aynısını yaptığım halde Menyoo'da gözükmüyor, sebebi nedir? (5 araba denedim hepsine aynı)

Hocam ben de bu aralar bu sorunla karşılaşmaktayım hangi arabayı yüklersem yükleyeyim bir tane ise oluyor ancak o araba hariç ikincisini yüklemeye çalışırken oyuna geliyor ama els sadece çalışmıyor araba konusunda hiçbir sıkıntı yok sadece els çalışmıyor çözebildiniz mi siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…