Çözüldü GTA V Open IV mod kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Dostlar merhaba. Sorum şöyle: Menyoo ve Rampage'i oyunun dizinine attım Open IV ile de araba yükledim. Bunları nasıl kaldırırım acaba oyunun dosylarına zarar vermeden?

Çözüm
@N0rvecli Eğer Menyoo denen mod kurularak değil de dosyalar kopyalanıp dosya konumuna atılıyorsa Menyoo modunu internetten tekrar indirin. Hangi dosyalar Menyoo dosyaları diye bulup onları kökten silin.
Dostlar merhaba. Sorum şöyle: Menyoo ve Rampage'i oyunun dizinine attım Open IV ile de araba yükledim. Bunları nasıl kaldırırım acaba oyunun dosylarına zarar vermeden?
Hocam OpenIV ile mod kurarken "Mods" klasörüne kurması lazım. Önce o klasörü GTA'nın dosya konumundan silin. Sonra OpenIV programını açın. "Tools" kısmına gelip oradan "ASI Manager" kısmına gelin. ASI Loader ve OpenIv.ASI dosyalarına "Uninstall" deyin ve modlar kaldırılacaktır.

@N0rvecli Eğer Menyoo denen mod kurularak değil de dosyalar kopyalanıp dosya konumuna atılıyorsa Menyoo modunu internetten tekrar indirin. Hangi dosyalar Menyoo dosyaları diye bulup onları kökten silin.

Çözüm

Online'ye erişim saglamamda sıkıntı çıkarır mı hocam?

Menyoo ve Rampage'in dll dosyaları falan vardır oyunun dizininde, onları kaldırabilirsiniz.
Şuan dosya konumu bu şekilde hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…