GTA V, OpenIV adminastrator izni verilmiyor

nabe72

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. GTA 5'te hiçbir düzenleme yapamıyorum. Yönetici vs iznini istiyor tüm izinler bende olmasına rağmen bu hatayı alıp düzelten var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon bende İngilizce olduğu için admin diyordum her şey olması gerektiği gibi tek tavsiyem geek uninstaller gibi bir program ile Open IV'yi silip bir daha kurun.

Pardon bende İngilizce olduğu için admin diyordum her şey olması gerektiği gibi tek tavsiyem geek uninstaller gibi bir program ile Open IV'yi silip bir daha kurun.
hocam IV'yi geçtim de mesela oradan bir dosya kopyalama / yapıştır yapınca bile hata veriyor :s

Daha öncesinde Türkçe yama yaptım Enhanced için ve sorunsuz kurulmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya göre.

bende buna baktım zaten işin tuhaf tarafı izin istiyor yönetici vs değil diyor o tuhafıma gitti epeyce ben nasıl çözecem bu işi oda ayrı sorun.

Antivirüs varsa devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz ya da arama kısmında UAC yazın ve aşağıdan 3. seçenek olan defaultda bırakın. Bundan başka çözüm bulamadım ya da aklıma gelmedi.

Antivirüs varsa devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz ya da arama kısmında UAC yazın ve aşağıdan 3. seçenek olan defaultda bırakın. Bundan başka çözüm bulamadım ya da aklıma gelmedi.
BU WİN 11 rezil birşey onu anladım UAC de en alt kısmında

discord varmıydı sizin hocam ?

Discord var ama sıkı kullanıcı değilim hatta yüklü ama girmiyorum dediğim UAC seçeneği işe yaradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…