GTA V Orijinal Dil Dosyaları

emres01

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımda GTA V Türkçe yamayla kurulu halde. Technogame’in yaptığı yamaydı galiba. Bu şekilde dosyalar farklı olduğu için Online giremiyorum. Oyunu silmeden orijinal dosyaları yükleyebilir miyim? Oyunun boyutu çok yüksek olduğu için silip yüklemek istemiyorum.

Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir.

Adım1: Oyunun kapalı olduğundan emin olun ve openıv'i açın. Üst menüden "Tools" sekmesine gelip "ası Manager"a tıklayın.

Adım 2: Açılan pencerede "ası loader" bölümü "ınstalled" veya "not ınstalled" olarak gözükecektir. Yandaki butonu kullanarak kurulum durumunu değiştirebilir, yamayı aktif veya deaktif edebilirsiniz.

"Installed" konumuna getirirseniz; Türkçe yama aktif olur ve GTA: Online'a giriş yapamazsınız.
"Not ınstalled" konumuna getirirseniz; alttaki "openıv. Ası" bölümü otomatik olarak devredışı kalacaktır. Türkçe yama deaktif olur ve GTA: Online'a giriş yapabilirsiniz.

Dostum bunlarla alakası yok technogame’in kendi yayınladığı yamayı yüklemiş ve yapımcılar belirtmiş hikaye modunda çalışır sadece Online'ye girmeden önde deaktif etmeniz gerekir diye.

Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir.

Adım1: Oyunun kapalı olduğundan emin olun ve openıv'i açın. Üst menüden "Tools" sekmesine gelip "ası Manager"a tıklayın.

Adım 2: Açılan pencerede "ası loader" bölümü "ınstalled" veya "not ınstalled" olarak gözükecektir. Yandaki butonu kullanarak kurulum durumunu değiştirebilir, yamayı aktif veya deaktif edebilirsiniz.

"Installed" konumuna getirirseniz; Türkçe yama aktif olur ve GTA: Online'a giriş yapamazsınız.
"Not ınstalled" konumuna getirirseniz; alttaki "openıv. Ası" bölümü otomatik olarak devredışı kalacaktır. Türkçe yama deaktif olur ve GTA: Online'a giriş yapabilirsiniz.
Hocam teşekkür ederim deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı