Çözüldü GTA V oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Emreby310

Hectopat
Oyunu yeni yükledim. Girdikten sonra Story Mode'u seçiyorum, yüklenirken atıyor. Oyunu doğruladım ama olmadı. TR yama veya herhangi mod yoktur. Epic Games sürümüdür.
  • RX 570.
  • 8 GB RAM.
  • i3-4130

Çözüm

Dediğni yaptım olmuyor.
Arkadaşlar yok mu bir öneriniz?
Yok yardım edecek biri. Sildim yükledim oyunu hala aynı.
@261538 yardımcı olur musun?
Sorunu çözdüm.
İlk olarak gittim belgelerime girip Rockstar klasörünü sildim daha sonra yeniden oyuna girdim fakat bu sefer karşıma gelen seçenekten bulut kaydını devre dışı bıraktım.
Oyunu yeni yükledim. Girdikten sonra Story Mode'u seçiyorum, yüklenirken atıyor. Oyunu doğruladım ama olmadı. TR yama veya herhangi mod yoktur. Epic Games sürümüdür.
  • RX 570.
  • 8 GB RAM.
  • i3-4130
Şu video belki işe yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1-Rockstar Launcher'i silip tekrar yükleyin.
2-GTA'nın yüklü olduğu klasöre girip 0KB değerindeki bütün dosyaları silin ve dosya doğrulaması yapıp yükleyiniz.

Dediğni yaptım olmuyor.
Arkadaşlar yok mu bir öneriniz?
Yok yardım edecek biri. Sildim yükledim oyunu hala aynı.
@261538 yardımcı olur musun?
Sorunu çözdüm.
İlk olarak gittim belgelerime girip Rockstar klasörünü sildim daha sonra yeniden oyuna girdim fakat bu sefer karşıma gelen seçenekten bulut kaydını devre dışı bıraktım.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…