cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #1 Oyuna giriyorum franklinin evinden çıkıyorum. Daha Menyoo falan açmadan oyundan atıyor.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #2 cti real dedi: Oyuna giriyorum franklinin evinden çıkıyorum. Daha Menyoo falan açmadan oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Mod falan kurdunuz mu ya da bir eklenti? Artı 0 Eksi
cti real dedi: Oyuna giriyorum franklinin evinden çıkıyorum. Daha Menyoo falan açmadan oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Mod falan kurdunuz mu ya da bir eklenti?
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #3 Oyunda baya mod var. Artı 0 Eksi
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #4 cti real dedi: Oyunda bayağı mod var. Genişletmek için tıkla... En son oyundan atmadan önce bir mod kurdunuz mu diye kastettim. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Oyunda bayağı mod var. Genişletmek için tıkla... En son oyundan atmadan önce bir mod kurdunuz mu diye kastettim.
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #5 Uçak, motor, araba 35-40 tane araba 4 tane uçak 6 tane motor modu var. No42 dedi: En son oyundan atmadan önce bir mod kurdunuz mu diye kastettim. Genişletmek için tıkla... En son GTA V Fast and furious pack 1.2v kurmuştum bi 10 dk kadar oynadım ama hep böyle yapıyordu bu moddan öncede. Menyoo dosyalarını yenileyip yeniden girdim yine attı. Artı 0 Eksi
Uçak, motor, araba 35-40 tane araba 4 tane uçak 6 tane motor modu var. No42 dedi: En son oyundan atmadan önce bir mod kurdunuz mu diye kastettim. Genişletmek için tıkla... En son GTA V Fast and furious pack 1.2v kurmuştum bi 10 dk kadar oynadım ama hep böyle yapıyordu bu moddan öncede. Menyoo dosyalarını yenileyip yeniden girdim yine attı.
R Rıfkı Bıyık Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #6 cti real dedi: Oyuna giriyorum franklinin evinden çıkıyorum. Daha Menyoo falan açmadan oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyundan direktmi atıyor yoksa 2 sn donuyor öyle mi atıyor. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Oyuna giriyorum franklinin evinden çıkıyorum. Daha Menyoo falan açmadan oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyundan direktmi atıyor yoksa 2 sn donuyor öyle mi atıyor.
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #7 Rıfkı Bıyık dedi: Oyundan direktmi atıyor yoksa 2 sn donuyor öyle mi atıyor. Genişletmek için tıkla... Donuyor öyle atıyor. Artı 0 Eksi
Rıfkı Bıyık dedi: Oyundan direktmi atıyor yoksa 2 sn donuyor öyle mi atıyor. Genişletmek için tıkla... Donuyor öyle atıyor.
R Rıfkı Bıyık Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #8 cti real dedi: Donuyor öyle atıyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl bende de oldu hata oyunda degil BIOS ayarlarından bir şey yapıyorduk ben size atacağım önceki konulardan bulup. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Donuyor öyle atıyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl bende de oldu hata oyunda degil BIOS ayarlarından bir şey yapıyorduk ben size atacağım önceki konulardan bulup.
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #9 Rıfkı Bıyık dedi: Geçen yıl bende de oldu hata oyunda degil BIOS ayarlarından bir şey yapıyorduk ben size atacağım önceki konulardan bulup. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam saolun en baştan. Artı 0 Eksi
Rıfkı Bıyık dedi: Geçen yıl bende de oldu hata oyunda degil BIOS ayarlarından bir şey yapıyorduk ben size atacağım önceki konulardan bulup. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam saolun en baştan.