R RipVanWinkle Yoctopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Merhabalar RDR2'de dahil olmak üzere R*'in oyunlarının hastasıyım, oyun listesini tamamlamak istiyorum. PS4 üzerinden GTA V alacaktım fakat hangisi uygun paket bilemedim. Hangisi PS4 için uygun hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz? Hikayeye ağırlık vereceğim. Dosya Ekleri Screenshot_20240902_231543_PS App.jpg 81,1 KB · Görüntüleme: 37 Screenshot_20240902_231550_PS App.jpg 85,8 KB · Görüntüleme: 24
Merhabalar RDR2'de dahil olmak üzere R*'in oyunlarının hastasıyım, oyun listesini tamamlamak istiyorum. PS4 üzerinden GTA V alacaktım fakat hangisi uygun paket bilemedim. Hangisi PS4 için uygun hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz? Hikayeye ağırlık vereceğim.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 RipVanWinkle dedi: Merhabalar RDR2'de dahil olmak üzere R*'in oyunlarının hastasıyım, oyun listesini tamamlamak istiyorum. PS4 üzerinden GTA V alacaktım fakat hangisi uygun paket bilemedim. Hangisi PS4 için uygun hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz? Hikayeye ağırlık vereceğim. Genişletmek için tıkla... Onlineda para araba ev gibi şeyler veriyo seçim sizin
RipVanWinkle dedi: Merhabalar RDR2'de dahil olmak üzere R*'in oyunlarının hastasıyım, oyun listesini tamamlamak istiyorum. PS4 üzerinden GTA V alacaktım fakat hangisi uygun paket bilemedim. Hangisi PS4 için uygun hangisini önerirsiniz ya da önermezsiniz? Hikayeye ağırlık vereceğim. Genişletmek için tıkla... Onlineda para araba ev gibi şeyler veriyo seçim sizin