GTA V PC - Görev takıldı (Lester Görevi) (TV açılmıyor)

darthmotun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA V PC'de "Lester"ın ilk görevini yapıyorum. Michael ile kıyafet alıyorsunuz, sonra bir telefon çalıp, ardından TV izlemeniz gerekiyor ancak TV'ye görüntü gelmiyor. TV açılmadığı içinde görev ilerlemiyor, takılıyor. Ne yapmalıyım?
Lütfen yardım edin...

save dosyasını atabilir misiniz bakayım hemen

Oyununuz orijinal mi? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan birini görmedim de.

Oyunum tabikide orijinal ama sorunu çözeli çok oldu beyler sağolun. Rockstar Social Club eksik indirmiş oyunu. Komple sildim, Playstore'un kendi serverlarından indridim, yükledim, düzeldi...
(Not: Playstore mallarının dosyalarının bir kısmında çıkartma hatası veriyordu, mecbur torrentden indirip dosyaları yamadım. Orijinal oyun aldım, çektiğim çileye bak. Bir daha GTA'yı Steam harici bir platformdan almam.)

Keşke hepsini silmeseydin ya. GTA V File Checker adlı bir programla tüm dosyaları kontrol ettirip hangi dosyaların sorunlu olduğunu tespit edebiliyorsun. Bende de Büyük Senora Çöl'ü yakınlarında hep oyundan atıyordu. O program sayesinde hatalı inen dosyayı bulup sildim ve geri yükledim. Bahsi geçen program için şu konuya bakabilirsiniz: Social Club GTA 5 Eksik İnen Dosyaları Tespit Etme | Technopat Sosyal

Keşke hepsini silmeseydin ya. GTA V File Checker adlı bir programla tüm dosyaları kontrol ettirip hangi dosyaların sorunlu olduğunu tespit edebiliyorsun. Bende de Büyük Senora Çöl'ü yakınlarında hep oyundan atıyordu. O program sayesinde hatalı inen dosyayı bulup sildim ve geri yükledim. Bahsi geçen program için şu konuya bakabilirsiniz: Social Club GTA 5 Eksik İnen Dosyaları Tespit Etme | Technopat Sosyal

Eyvallah hocam ama zaten artık yükleme dosyalarınında yedeklerini aldım. Başka bir sorun çıkarsa bunu kullanırım teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı