Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2015 #1 Paylaşıldımı bilmiyorum, ama video baya bir güldürdü. Yalnız cidden gta 5 sıktı yani direk gta 6 duyursalar daha iyi olur şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paylaşıldımı bilmiyorum, ama video baya bir güldürdü. Yalnız cidden gta 5 sıktı yani direk gta 6 duyursalar daha iyi olur şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 26 Şubat 2015 #3 Bu adamı bayağı sevmeye başladım.
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 26 Şubat 2015 #4 "Ekran kartı aldım, çürümeye başladı'' dediği yerde ne güldüm ya... Şaka maka GTA V çıkacak mı? İzleyerek bitirdik diyor, ne kadar doğru demiş.
"Ekran kartı aldım, çürümeye başladı'' dediği yerde ne güldüm ya... Şaka maka GTA V çıkacak mı? İzleyerek bitirdik diyor, ne kadar doğru demiş.
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #5 En çok bu versiyonuna güldüm. Konsol kullananlar gta 5 haritasını ezberledi. Biz oyunun çıkmasını bekliyoruz.
En çok bu versiyonuna güldüm. Konsol kullananlar gta 5 haritasını ezberledi. Biz oyunun çıkmasını bekliyoruz.
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #6 Bu adamın altına ne yazarsan uyuyor. Adam evrensel konuşma şeklini bulmuş.
CyberLinq Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #7 ''Gta 5 için ekran kartı almıştım, çürümeye başladı'' Buna '':ASFAG:SD:H:J:ÖÇMK:LJK:LJK:LJKL'' demek istiyorum . Paylaşım için teşekkürler .
''Gta 5 için ekran kartı almıştım, çürümeye başladı'' Buna '':ASFAG:SD:H:J:ÖÇMK:LJK:LJK:LJKL'' demek istiyorum . Paylaşım için teşekkürler .