GTA V "Player is no longer in session" hatası

Serhan Demir

Hectopat
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Evga GTX 1660S SC Ultra 6gb / Crucial Ballistix (8x2) 3000 MHz / B450 -A Pro / Xigmatek 550W PSU
Meslek
Meslek Lisesi Öğrencisi (11)
Eskiden bir sorun yaşamıyordum fakat son 1 aydır sürekli bu hatayı alıyorum. Arkadaşlarım birbirine sorunsuz bağlanabilirken ben de hata veriyor. Yardımcı olursanız, çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• ömürtörpüsü.png
    46,7 KB · Görüntüleme: 383
Eskiden bir sorun yaşamıyordum fakat son 1 aydır sürekli bu hatayı alıyorum. Arkadaşlarım birbirine sorunsuz bağlanabilirken ben de hata veriyor. Yardımcı olursanız, çok sevinirim.

Hocam çözdünüz mü sorunu? Aynı şey bana da oluyor.

Hocam çözdünüz mü sorunu? Aynı şey bana da oluyor.

Benim arkadaşlarım ben gelmeden önce secureserv açıp ondan sonra davet ettikleri için olmuyordu. Sorunu çözdük önce beni davet ediyorlar ve ondan sonra secureserv açıyorlar.

Benim arkadaşlarım ben gelmeden önce secureserv açıp ondan sonra davet ettikleri için olmuyordu. Sorunu çözdük önce beni davet ediyorlar ve ondan sonra secureserv açıyorlar.
aga merhaba banada anlatırmısın pcden pek anlamam insta samet3rs_ yazarsan sevinirim

Steam ya da Epic Games'i yönetici olarak çalıştırın bende bu hatayı alıyordum yönetici olarak çalıştırdığım zaman hatayı almadım bir deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…