4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Stop the best kurdum modda çok fazla e tuşu olduğu için n ye atadım fakat ne e de ne n de çalışmıyor. Stop the ped menü sünü açmak için tuşa basın diyor olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Stop the best kurdum modda çok fazla e tuşu olduğu için n ye atadım fakat ne e de ne n de çalışmıyor. Stop the ped menü sünü açmak için tuşa basın diyor olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Hilerupa Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Anakart PRIME A320M-K RAM 16,0 GB Ekran Kartı Rx 5500 XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2024 #2 Config dosyasında "e" tuşunu silip "n" koymayı unutmuş ya da klavyeniz basmamış olabilirsiniz. Değiştirdiğiniz Config dosyasını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Config dosyasında "e" tuşunu silip "n" koymayı unutmuş ya da klavyeniz basmamış olabilirsiniz. Değiştirdiğiniz Config dosyasını kontrol edin.
KS KS 4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Con Hilerupa dedi: Config dosyasında "e" tuşunu silip "n" koymayı unutmuş ya da klavyeniz basmamış olabilirsiniz. Değiştirdiğiniz Config dosyasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Confing derkene anlayamadım Artı 0 Eksi
Con Hilerupa dedi: Config dosyasında "e" tuşunu silip "n" koymayı unutmuş ya da klavyeniz basmamış olabilirsiniz. Değiştirdiğiniz Config dosyasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Confing derkene anlayamadım
Ardacyt Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 4kpagen dedi: Con. Confing derkene anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Plugins LSPDFR içinde stoptheped içinde Config dosyaları var onlar. Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Con. Confing derkene anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Plugins LSPDFR içinde stoptheped içinde Config dosyaları var onlar.