GTA V: Premium Edition indirimde 276 TL'ye alınır mı?

Yusuko

Hectopat
Şu an GTA 5 Premium Edition toplamda 276 TL, bir daha bu fiyat bulunur mu? Sistemim kaldırmıyor ancak alıp kenarda bırakmalı mıyım? Ayrıca Enterprise Starter Pack 185 TL'den 1 TL'ye düşüyor Premium Edition alınca.

Premium zaten normal GTA V'in yanında Enterprise Starter Pack'in gelmesine deniliyor. Bir daha bu fiyata düşmez ama yeni bir sistemi ne zaman toplayacağın da önemli.

Premium zaten normal GTA V'in yanında Enterprise starter Pack'in gelmesine deniliyor. Bir daha bu fiyata düşmez ama yeni bir sistemi ne zaman toplayacağın da önemli.

Sence alınır mı? Yeni bir sistem toplamam şu an pek mümkün degil. ama oynamayı merak ediyorum

Sence alınır mı? Yeni bir sistem toplamam şu an pek mümkün degil. Ama oynamayı merak ediyorum.

İstersen al hocam. Steam dolar kuru 20TL olacak deniliyor ki olabilir şaşırmamak lazım.

Sence alınır mı? Yeni bir sistem toplamam şu an pek mümkün degil. ama oynamayı merak ediyorum
Şu anda alınırsa Online için alınır ama PC toplayana kadar oyunun Online'ı ne durumda olur bilmiyorum. Eğer 276 senin için çok büyük bir para değilse alınır ama GTA 6 çıktıktan sonra GTA 5 oynamanın pek zevki kalmaz.

Epic Games beleşe vermişti bir zamanlar o zaman alsaydın keşke ama değmez bence o paraya arkadaşlarınla Online filan oynayacaksan orası ayrı tabii sadece görev için değmez GTA 6 çıkacak zaten ona biriktir parayı.

Katılıyorum bu arkadaşa

GTA 6 için bir sistem toplayabilecegim pek mümkün durmuyor zaten sistemimde şu an ekran kartım kötü onu yükseltmem gerekiyor ( GTX 550 Ti)

Hocam ben öyle yaptım çoğu oyunu. Zam gelmeden rdr2 100 witcher 3 15 dlcleriyle detroit 50 ye aldım. Sizde alın isterseniz yakında sistem alırsanız. Ben yaz sonuna doğru alacağım için böyle yaptım.

Ne zaman pc alacaksın bilmiyorum ama oyunun hikaye modunu oynamak için alınır bence. Zevkli bir hikayesi var ancak online'ı şu an bile ölmüş durumda sen alana kadar belki düzgün oynayan da kalmaz. Arada bir online girip kendi başına görev de yapabilirsin, sıkılacağını sanmam.
Gta5'e 270 Tl verilir bence güzel oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…