M MeminD10 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 36 17 Mayıs 2025 #1 Merhaba GTA 5 aldim da iki tane geldi. Premium Edition ve Enhanced diye ben Premium'daki free ödülleri almak için Enhanced da yüklersem ne olur? Aralarında fark var mı?
Merhaba GTA 5 aldim da iki tane geldi. Premium Edition ve Enhanced diye ben Premium'daki free ödülleri almak için Enhanced da yüklersem ne olur? Aralarında fark var mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 17 Mayıs 2025 Sadece Enhanced sürümü yükleyin, problem yok. Zaten Premium'un kapsadıkları da Enhanced'a entegre.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.455 Makaleler 2 Çözümler 1.582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Sadece Enhanced sürümü yükleyin, problem yok. Zaten Premium'un kapsadıkları da Enhanced'a entegre. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M MeminD10 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 36 17 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Sadece Enhanced sürümü yükleyin, problem yok. Zaten Premium'un kapsadıkları da Enhanced'a entegre. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sadece Enhanced sürümü yükleyin, problem yok. Zaten Premium'un kapsadıkları da Enhanced'a entegre. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.