Çözüldü GTA V Quantv modu nasıl satın alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
Herkese hayırlı ramazanlar. GTA V modlamak için Quantv modunu satın almak istiyorum ama hiçbir yerde detaylı video veya konu bulamadım. Anladığım kadarı ile sadece 10 dolarlık bir paket alınca moda erişim sağlayabiliyoruz ama aklımda bayağı fazla soru var.
1) Moda erişmek için alabileceğim en ucuz paket hangisi?
2) Moda erişimimi kaybetmemek için her ay para mı ödemem lazım?
3) Üyelik satın aldıktan sonra mod bana nasıl ve nereden gelecek?

1742481575970.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese hayırlı ramazanlar. GTA V modlamak için quantv modunu satın almak istiyorum ama hiçbir yerde detaylı video veya konu bulamadım. Anladığım kadarı ile sadece 10 dolarlık bir paket alınca moda erişim sağlayabiliyoruz ama aklımda bayağı fazla soru var.
1) moda erişmek için alabileceğim en ucuz paket hangisi?
2) moda erişimimi kaybetmemek için her ay para mı ödemem lazım?
3) üyelik satın aldıktan sonra mod bana nasıl ve nereden gelecek?

Eki Görüntüle 2449973

Hepsiyle erişim sağlarsınız büyük ihtimal. Güncel kalmaısnı istiyosanız her ay almanız gerek. Kısaca açıklamak gerekirse soldan sağa en soldaki sadece modun olduğu Discord'a sanırım katılmanızı sağlarken 2.si hem bazı güncellemelere oy vermenizi sağlıyor hem de daha fazladestek oluyor. 3.sü ise özel içerik ekliyor ve ekstradan önceden güncelleme sağlanıyor moda.
Herkese hayırlı ramazanlar. GTA V modlamak için quantv modunu satın almak istiyorum ama hiçbir yerde detaylı video veya konu bulamadım. Anladığım kadarı ile sadece 10 dolarlık bir paket alınca moda erişim sağlayabiliyoruz ama aklımda bayağı fazla soru var.
1) moda erişmek için alabileceğim en ucuz paket hangisi?
2) moda erişimimi kaybetmemek için her ay para mı ödemem lazım?
3) üyelik satın aldıktan sonra mod bana nasıl ve nereden gelecek?

Eki Görüntüle 2449973

Hepsiyle erişim sağlarsınız büyük ihtimal. Güncel kalmaısnı istiyosanız her ay almanız gerek. Kısaca açıklamak gerekirse soldan sağa en soldaki sadece modun olduğu Discord'a sanırım katılmanızı sağlarken 2.si hem bazı güncellemelere oy vermenizi sağlıyor hem de daha fazladestek oluyor. 3.sü ise özel içerik ekliyor ve ekstradan önceden güncelleme sağlanıyor moda.

Çözüm

Ekstralar ile işim yok. O zaman 2.50 dolarllık paketi satın alırsam quantv 3.0. 0 moduna erişebilir miyim?

Teknik olarak evet. Erişebilmeniz gerek. Katılmanızın yeterli olduğu yazıyor güncellemeleri görmek için hangi paket olduğundan bahsetmiyor.

Peki son olarak, iade etme gibi bir hakkımız var mı, sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı