GTA V Rage Plugin Hook Crash hatası

crabblemc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu LSPDFR'da mod falan yükleme çalışıyorum ve bildiğiniz gibi onun için de şu scripthook denen zımbırtıyı yüklemek gerekiyor ki çalışsın. Ben ScriptHookV indirip GTA dosyalarının içine attığım zaman sorunsuz şekilde çalışıyor ama ScriptHookVDotNet dosyalarını GTA dosyalarının içine attığımda Rage Plugin Hook crash yiyor ve açılmıyor. Böyle olunca mod da yüklenmiyor ya da yüklenen modlar çalışmıyor, yok mudur bunun bir çözümü?

Yeni anti-cheat sistemi geldi o aktifse sorun cikarabilir hocam.

Yeni anti-cheat geldi onu kapatabiliyoruz ama büyük ihtimal güncelledin bu yüzden scripthook yeni sürümü lazım çıktımı bilmiyorum.

Yeni anti-cheat geldi onu kapatabiliyoruz ama büyük ihtimal güncelledin bu yüzden scripthook yeni sürümü lazım çıktımı bilmiyorum.
rockstar luancherdan battle eye devre dışı bırakmıştım aslında rage plugin hook çalışması için ama sanırım scripthook güncel değil ve yeni sürümü de daha çıkmamış

rockstar luancherdan battle eye devre dışı bırakmıştım aslında rage plugin hook çalışması için ama sanırım scripthook güncel değil ve yeni sürümü de daha çıkmamış
ScriptHookV güncel ama ScriptHookVDotNet'in güncel versiyonu yok var mıdır bulabilen ya en son 2022 de yayınlanan versiyonunu bulabildim

dün update almış son versiyonunu bulabildim sonunda ihtiyacı olan arkadaşlar için: Releases · scripthookvdotnet/scripthookvdotnet-nightly

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…