GTA V Ram Kullanımı

Setheleh

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba son güncellemelerin ardından gta v açtığımda 7.5-8 gb ram kullanımı oluyor ve dolayısıyla takılmalar meydana geliyor, belirli bir süre sonra 5 gb civarlarına düşüyor ve akıcı hale dönüyor. Benzer bir sorun yaşayan çözümü olan var mıdır ? Oyun en son sürümde 1.33
Başka hiçbir oyunda (asc, r6s, dl, fc4 vb.) böyle bir problem yok.

Arka planda başka bir uygulamaların açık olmadığına emin ol, Sorunun devam ederse rahatsız edici bir şekilde kasıyorsa format atabilirsin aynı sorunu yaşıyordum takılmalar meydana geliyordu format attım düzeldi.
Son bişey olarak kendi gözlemlerim sonucunda format sonrasında advantaced grapichs de bütün ayarlar kapanmıştı sanada öneririm format uzun iş dersen. :)

Arka planda başka bir uygulamaların açık olmadığına emin ol, Sorunun devam ederse rahatsız edici bir şekilde kasıyorsa format atabilirsin aynı sorunu yaşıyordum takılmalar meydana geliyordu format attım düzeldi.
Son bişey olarak kendi gözlemlerim sonucunda format sonrasında advantaced grapichs de bütün ayarlar kapanmıştı sanada öneririm format uzun iş dersen. :)
Dediğim gibi belirli bir süre sonra yaklaşık 5 dk kadar ram kullanımı düşüyor. Daha önce böyle bir problem yoktu dahası başka bir hiçbir oyunda da böyle bir sorun yok dolayısıyla format atmak çok mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı