B bartw0 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 GTA'da Chrome rengi Reflection MSAA kapalı iken böyle: 8X iken böyle: MSI RX 5700 XT Evoke AMD Ryzen 5 3600 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
GTA'da Chrome rengi Reflection MSAA kapalı iken böyle: 8X iken böyle: MSI RX 5700 XT Evoke AMD Ryzen 5 3600
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #2 Normal çünkü kapalı. O parlaklığı reflection msaa verir. Onu kapatırsan o efekti alamazsın. Pardon yanlış gördüm galiba. Reflection quality ne durumda? Artı 0 Eksi
Normal çünkü kapalı. O parlaklığı reflection msaa verir. Onu kapatırsan o efekti alamazsın. Pardon yanlış gördüm galiba. Reflection quality ne durumda?
KS KS B bartw0 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Ainnt dedi: Normal çünkü kapalı. O parlaklığı reflection msaa verir. Onu kapatırsan o efekti alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hayır normalde 2. resimin siyah değil , 1. resimdeki gibi gözükmesi gerekiyor Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Normal çünkü kapalı. O parlaklığı reflection msaa verir. Onu kapatırsan o efekti alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hayır normalde 2. resimin siyah değil , 1. resimdeki gibi gözükmesi gerekiyor
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 Hayır, bir terslik var sizde. Başka bir ayar olabilir mi? Merak edip girdim ve şu 8X hali; Bu da kapalı hali; Artı 0 Eksi
Hayır, bir terslik var sizde. Başka bir ayar olabilir mi? Merak edip girdim ve şu 8X hali; Bu da kapalı hali;
KS KS B bartw0 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #5 BerkayZ87 dedi: Hayır, bir terslik var sizde. Başka bir ayar olabilir mi? Merak edip girdim ve şu 8X hali; Eki Görüntüle 813666 Bu da kapalı hali; Eki Görüntüle 813667 Genişletmek için tıkla... Başka bir ayar olduğunu düşünmüyorum sanırım bende bir terslik var Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hayır, bir terslik var sizde. Başka bir ayar olabilir mi? Merak edip girdim ve şu 8X hali; Eki Görüntüle 813666 Bu da kapalı hali; Eki Görüntüle 813667 Genişletmek için tıkla... Başka bir ayar olduğunu düşünmüyorum sanırım bende bir terslik var
H hugofat Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 kaynaklı bir sorun. AMD kartlarda reflection doğru dürüst çalışmıyor. Linkini verdiğim videoyu 2:17'den itibaren izleyin anlarsınız. Çözümü buldum. Reflection MSAA kapatın düzeliyor. hugofat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 kaynaklı bir sorun. AMD kartlarda reflection doğru dürüst çalışmıyor. Linkini verdiğim videoyu 2:17'den itibaren izleyin anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 17 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 kaynaklı bir sorun. AMD kartlarda reflection doğru dürüst çalışmıyor. Linkini verdiğim videoyu 2:17'den itibaren izleyin anlarsınız. Çözümü buldum. Reflection MSAA kapatın düzeliyor. hugofat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 kaynaklı bir sorun. AMD kartlarda reflection doğru dürüst çalışmıyor. Linkini verdiğim videoyu 2:17'den itibaren izleyin anlarsınız. Genişletmek için tıkla...
O oascn Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 bendede aynısı oldu ama reflection msaa kapatıncada aynı ne yapayım Artı 0 Eksi