E Emircanb Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2016 #1 GTA V social club hesabı Cs:Go skin takası ile alınır. 58Tl civarinda Cs:Go Skini verecem. Steam : steamcommunity.com/id/trademonster
GTA V social club hesabı Cs:Go skin takası ile alınır. 58Tl civarinda Cs:Go Skini verecem. Steam : steamcommunity.com/id/trademonster
Handsomekont Megapat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2016 #2 Hocam direk para şeklinde yapabiliyor muyuz ? Size 60 lira göndereyim.
E Emircanb Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2016 #3 Handsomekont dedi: Hocam direk para şeklinde yapabiliyor muyuz ? Size 60 lira göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ben mi yanliş yazdim, siz mi yanliş anladınız Ben GTA V aliyorum satmıyorum. Takasımı hallettim arkadaşlar konu kilitlenebilir.
Handsomekont dedi: Hocam direk para şeklinde yapabiliyor muyuz ? Size 60 lira göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ben mi yanliş yazdim, siz mi yanliş anladınız Ben GTA V aliyorum satmıyorum. Takasımı hallettim arkadaşlar konu kilitlenebilir.