5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Kasım 2023 #1 Epic Games'te GTA V'ye sahibim, fakat rosckstar Game Launcher'de oyun yok gibi görünüyor, bir türlü sorunun çözemedim.
Epic Games'te GTA V'ye sahibim, fakat rosckstar Game Launcher'de oyun yok gibi görünüyor, bir türlü sorunun çözemedim.
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #2 Zaten böyle görünüyordu sanırım hocam siz oyunu açınca bir problem çıkarmaz ki bu durum. Artı 0 Eksi
KS KS 5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Kasım 2023 #3 mirvcc dedi: Zaten böyle görünüyordu sanırım hocam siz oyunu açınca bir problem çıkarmaz ki bu durum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Epic Games yok, sanırım onu da indirmem gerekiyor. Tek başına Rockstar Game Launcher'den oynayabilirim diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
mirvcc dedi: Zaten böyle görünüyordu sanırım hocam siz oyunu açınca bir problem çıkarmaz ki bu durum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Epic Games yok, sanırım onu da indirmem gerekiyor. Tek başına Rockstar Game Launcher'den oynayabilirim diye düşünmüştüm.
mirvcc Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Kasım 2023 #4 541027 dedi: Bilgisayarda Epic Games yok, sanırım onu da indirmem gerekiyor. Tek başına Rockstar Game Launcher'den oynayabilirim diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyunu Epic'ten aldıysanız ordan açacaksanız. Artı 0 Eksi
541027 dedi: Bilgisayarda Epic Games yok, sanırım onu da indirmem gerekiyor. Tek başına Rockstar Game Launcher'den oynayabilirim diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyunu Epic'ten aldıysanız ordan açacaksanız.