Çözüldü GTA V Save Dosyası Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salih!

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA V'e %100 bitirilmiş Save dosyasını Belgeler/RockstarGames/GTAV/Profiles/05058D6B klasörüne atıyorum ama oyuna girdiğimde Save dosyası çalışmıyor.
Kayıtlı oyunu yükle dediğimde ise eski Save dosyasından başka kayıt görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Sorunu çözdüm ama garip bir şekilde. Save dosyamın yedeğini alıp içine %100'ü attım oyuna girdiğimde hem %100 vardı hem kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Oyun korsan ise gizli klasörleri açıp programdata kısmından Social Club>rld>xxxxxx in içine atmalısın.

Save dosyası .bak şeklinde geliyor yani kalsörün içine atmam lazım ama direk save olarak bulursam denerim.

Oyun orijinal.
Korsan oynuyordum ben save dosyasını belgelerime attığımda olmamıştı fakat socialclub içindeki dosyaya attığımda başarılı bir şekilde %100 save olarak oynayabilmiştim

Appdata dan local e sonra da oradan Rockstar Games'i bulun oradan da GTA 5'in içinden profiles dosyasına o iki dosyayı kopyalayın. Ben öyle yaptım valla bende oldu ama bende de korsan oyun

Sorunu çözdüm ama garip bir şekilde. Save dosyamın yedeğini alıp içine %100'ü attım oyuna girdiğimde hem %100 vardı hem kaldığım yerden devam edebiliyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…