GTA V "Script Hook V critical error" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
Sakarya
Gelen güncellemeyi yaptıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Normalde 1.0.2060.1 sürümünü kullanıyordum, fakat 1.0.2060.0/1 kullanmam gerekiyormuş sanırım. Aratınca pek bir şey bulamadım. Bana paylaşabilecek var mı acaba?

Anladığım kadarıyla: Oyunun kodlama sürecinde kullanılan bir yazılım bilgisayarınızda bulunmuyor. Söylediği adresten o yazılımı indirin ve kurun sonra tekrar deneyin.

Dev-C'den o Supported Versions'lardan birini indirip deneyebilir misiniz?
Kurmaya çalıştığınız Mod'un GTA V sürümü ile uyumu olmayabilir.

Hocam Script Hook yeni gelen güncellemelerden 1-2 hafta sonra çıkarıyor yeni sürümü. Şu an tüm Script Hook dosyalarını silin ve sitesinden yeni versiyonu kontrol edin.

Şu an sitesinde en yüksek sürüm, zaten benim halihazırda kullandığım sürümle aynı. Ve yine aynı hatayı alıyorum.

@lkm13_688 durum böyle.

@Loded mod kurmaya çalışmıyorum, gelen güncellemeden sonra böyle oldu.

Son düzenleme:
Güncelleme gelmeden önce de zaten 1.0.2060.1 kullanıyordum, şu an gördüğüm kadarıyla da en yüksek sürüm o. Silip tekrar yükledim, yine aynı hata.

Hocam en son sürümü 12 Eylül'de yayınlanmış. Siz de büyük ihtimalle onu yüklüyorsunuz. Biraz sabredin yeni GTA sürümü için olanı gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…