T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 GTA V gerçek hayat modunu yaptıktan sonra oyunu açınca bu hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #11 kade dedi: Skript Hook V'i tekrar kurmayı deneyin. Bende o şekilde çözülmüştü hocam. Genişletmek için tıkla... Bana bir real life modunun indirme linkini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
kade dedi: Skript Hook V'i tekrar kurmayı deneyin. Bende o şekilde çözülmüştü hocam. Genişletmek için tıkla... Bana bir real life modunun indirme linkini atabilir misiniz?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 22 Mart 2021 #12 Tekno Manyağı dedi: Bana bir real life modunun indirme linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben real life modu yüklemedim hocam. Farklı bir mod yükledim. Ne zaman mod yüklesem Script Hook V'i yeniden kuruyorum, düzeliyor. Artı 0 Eksi
Tekno Manyağı dedi: Bana bir real life modunun indirme linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben real life modu yüklemedim hocam. Farklı bir mod yükledim. Ne zaman mod yüklesem Script Hook V'i yeniden kuruyorum, düzeliyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #13 Desteklenmeyen sürüm diyor. Site adresi de vermiş. Oradan güncel sürümü indirip deneyin. Script Hook V - AB Software Development Artı 0 Eksi
Desteklenmeyen sürüm diyor. Site adresi de vermiş. Oradan güncel sürümü indirip deneyin. Script Hook V - AB Software Development
KS KS T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #14 Recep Baltaş dedi: Desteklenmeyen sürüm diyor. Site adresi de vermiş. Oradan güncel sürümü indirip deneyin. Script Hook V - AB Software Development Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize. Konu çözüldü. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Desteklenmeyen sürüm diyor. Site adresi de vermiş. Oradan güncel sürümü indirip deneyin. Script Hook V - AB Software Development Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize. Konu çözüldü.