Nodara Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 RockstarGames>GTA V>User Music bölümüne mp3 şarkıları atıyorum ama hiçbir şekilde olmuyor. Oyun içerisinden audio kısmından da uğraşmama rağmen görünmüyor, hatta bir tanesini mp3'den wav'a bile çevirdim ama olmadı.
RockstarGames>GTA V>User Music bölümüne mp3 şarkıları atıyorum ama hiçbir şekilde olmuyor. Oyun içerisinden audio kısmından da uğraşmama rağmen görünmüyor, hatta bir tanesini mp3'den wav'a bile çevirdim ama olmadı.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 WAV'a çevirince gözükmesi gerekirdi... GTA V'yi açın menüyü açın Option / Audio / Scan Scan tuşuna basın müziklerinizi buluyor. Radyo menüsünde de en alt soldakinin self radio olması gerek. Artı 0 Eksi
WAV'a çevirince gözükmesi gerekirdi... GTA V'yi açın menüyü açın Option / Audio / Scan Scan tuşuna basın müziklerinizi buluyor. Radyo menüsünde de en alt soldakinin self radio olması gerek.
LostDarkSS Femtopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Aynı sorun bende de oldu çözümünü buldunuz mu acaba Artı 0 Eksi