GTA V signed out hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Gwynbleidd0

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Sniper X DDR4 8 GB 3000MHz CL16
Ekran kartı
ASUS Phoenix GT1030 2 GB OC version
Anakart
ASUS B450M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 2400G
Merhabalar. Ben yaklaşık 1 aydan beri başlıkta da belirttiğim gibi GTA V de signed out hatası alıyorum. Her türlü çözümü denedim.
Fakat olmadı maalesef. (Social Club'ı silip tekrar yükleme, GTA'yı silip tekrardan yükleme (4 kez), DNS'yi Google public DNS yapma, mobil ağdan bağlanma, VPN kullanma, güvenli internet özelliğini kapattırma vb.) RDR Online oynayabiliyorum ama GTA'yı oynayamıyorum. Kardeşim aynı internetten kendi bilgisayarında rahat bir şekilde oynayabiliyor fakat ben oynayamıyorum.
Hatta Rockstar Games'e de yazdım onlarda bana Google public DNS'yi önerdiler yaptım fakat olmadı. Bunun sebebi nedir anlayabilmiş değilim. (Kesinlikle hile kullanmadım, hileye karşıyımdır yani banlanmış da olamam.) Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Grand Theft Auto V 7.04.2022 04_25_05.png
Grand Theft Auto V 7.04.2022 04_25_33.png

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto V 7.04.2022 04_25_22.png
    Grand Theft Auto V 7.04.2022 04_25_22.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Yeni bir Rockstar Games hesabı açıp Social'e yeni hesapla bağlanmayı denediniz mi? Bu hata GTA'ya da Epic Games'le ilgili değil, Social Club proble midir?

Denememiştim maalesef. Şimdi deneyeceğim denedikten sonra buraya yazarım olup olmadığını teşekkürler.
Yeni bir Rockstar Games hesabı açıp Social'e yeni hesapla bağlanmayı denediniz mi? Bu hata GTA'ya da Epic Games'le ilgili değil, Social Club proble midir?

Dediğinizi yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var yeni açtığım hesaptan GTA'ya giremiyorum Epic hesabım sorunlu social hesabına bağlı olduğu için 😔

Son düzenleme:
Denememiştim maalesef. Şimdi deneyeceğim denedikten sonra buraya yazarım olup olmadığını teşekkürler.

Dediğinizi yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var yeni açtığım hesaptan GTA'ya giremiyorum Epic hesabım sorunlu social hesabına bağlı olduğu için 😔
Hocam Rockstar Game Launcher'i açıp sorun yaşadığın hesabından Log out diyeceksin. Yeni hesap oluşturup Sign In diyeceksin.

Hocam Rockstar Game Launcher'i açıp sorun yaşadığın hesabından log out diyeceksin. Yeni hesap oluşturup sign ın diyeceksin.

Hocam zaten dediğiniz gibi yapmıştım. eski hesaba geçmemi istiyor.

Eki Görüntüle 1352449
Hocam Rockstar Game Launcher'i açıp sorun yaşadığın hesabından log out diyeceksin. Yeni hesap oluşturup sign ın diyeceksin.

Hocam şimdi şöyle kendi hesabımdan internette ya da Launcher da social a girebiliyorum yeni hesapta da aynı şekilde fakat sadece oyunda social a bağlanmıyor yeni hesaptan da oyuna giremiyorum zaten. Görseldeki sebepten dolayı:

Rockstar Games Launcher 7.04.2022 17_34_37_LI.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı