A amd007 Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #1 Minimum Core 2 Duo E8200 2.66GHz Phenom II X2 545 GeForce GTS 250 Radeon HD 6670 1GB DDR3 4 GB RAM Win 7 64 DX 11 50 GB HDD Önerilen Core i5-2500T 2.3GHz Phenom II X4 975 GeForce GTX 480 Radeon HD 6970 6 GB RAM Win 7 64 DX 11 HDD 20 GB HDD Çok birşey istemiyor sevindim buna Kaynak: GTA V’nin sistem gereksinimleri açıklandı
Minimum Core 2 Duo E8200 2.66GHz Phenom II X2 545 GeForce GTS 250 Radeon HD 6670 1GB DDR3 4 GB RAM Win 7 64 DX 11 50 GB HDD Önerilen Core i5-2500T 2.3GHz Phenom II X4 975 GeForce GTX 480 Radeon HD 6970 6 GB RAM Win 7 64 DX 11 HDD 20 GB HDD Çok birşey istemiyor sevindim buna Kaynak: GTA V’nin sistem gereksinimleri açıklandı
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #2 Konu daha önce açıldı. GTA V PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Technopat Sosyal
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #3 Resmi açıklama gelmeden pek fazla heveslenme. Silinen üye dedi: Konu daha önce açıldı. GTA V PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Senin konular tutmuyor.
Resmi açıklama gelmeden pek fazla heveslenme. Silinen üye dedi: Konu daha önce açıldı. GTA V PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Senin konular tutmuyor.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #4 Silinen üye dedi: Resmi açıklama gelmeden pek fazla heveslenme. Genişletmek için tıkla... Bu resmi açıklama e3 2014'te Rockstar games açıkladı. @Recep Baltaş Konumu çalıyorlar hep. Haksızlık
Silinen üye dedi: Resmi açıklama gelmeden pek fazla heveslenme. Genişletmek için tıkla... Bu resmi açıklama e3 2014'te Rockstar games açıkladı. @Recep Baltaş Konumu çalıyorlar hep. Haksızlık
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #5 Rockstar'ın sitesinde göremedim bu gereksinimleri.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 10 Haziran 2014 #6 İlk önce ben paylaşayım diye birbirinizle yarışıyorsunuz. Boş verin bunları. Bilgi paylaştıkça güzel. Kimin ne zamanda paylaştığı kimin umrunda.
İlk önce ben paylaşayım diye birbirinizle yarışıyorsunuz. Boş verin bunları. Bilgi paylaştıkça güzel. Kimin ne zamanda paylaştığı kimin umrunda.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #7 Silinen üye dedi: Rockstar'ın sitesinde göremedim bu gereksinimleri. Genişletmek için tıkla... Adamlar şu an bir mekanda toplanmış tanıtıyorlar, açıklıyorlar. Hemen siteye koymamaları normal.
Silinen üye dedi: Rockstar'ın sitesinde göremedim bu gereksinimleri. Genişletmek için tıkla... Adamlar şu an bir mekanda toplanmış tanıtıyorlar, açıklıyorlar. Hemen siteye koymamaları normal.
A amd007 Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #8 Silinen üye dedi: Konu daha önce açıldı. GTA V PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Özür dilerim dostum görmedim. Sercan Canpolat dedi: İlk önce ben paylaşayım diye birbirinizle yarışıyorsunuz. Boş verin bunları. Bilgi paylaştıkça güzel. Kimin ne zamanda paylaştığı kimin umrunda. Genişletmek için tıkla... Birbirimizle değil, başka sitelerle. Technopat'ın başarı sahibi olması beni mutlu etmekte.
Silinen üye dedi: Konu daha önce açıldı. GTA V PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Özür dilerim dostum görmedim. Sercan Canpolat dedi: İlk önce ben paylaşayım diye birbirinizle yarışıyorsunuz. Boş verin bunları. Bilgi paylaştıkça güzel. Kimin ne zamanda paylaştığı kimin umrunda. Genişletmek için tıkla... Birbirimizle değil, başka sitelerle. Technopat'ın başarı sahibi olması beni mutlu etmekte.
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #9 Oha 50 gb mı? İyiki 1 TB harddiskim var. Edit:Minimumda 50 gb istiyor önerilende 20 gb hangisi doğru?
Oha 50 gb mı? İyiki 1 TB harddiskim var. Edit:Minimumda 50 gb istiyor önerilende 20 gb hangisi doğru?
Sefa Elbir Kilopat Katılım 13 Mayıs 2013 Mesajlar 18 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2014 #10 Verdiğin kaynağı 1 saat önce içeresinde resmi olmayan bir açıklama yapmalarıyla ilgili yorum atmıştım silmişler her neyse bu biraz garip çünkü minimum 50gb diyorlar önerilen 20gb ?! buna anlam veremedim kaynak resmi değil
Verdiğin kaynağı 1 saat önce içeresinde resmi olmayan bir açıklama yapmalarıyla ilgili yorum atmıştım silmişler her neyse bu biraz garip çünkü minimum 50gb diyorlar önerilen 20gb ?! buna anlam veremedim kaynak resmi değil