Nateorite Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #1 Dün akşam GTA V indirdim. Kurdum, crack ve update sorunsuz yaptım. Bilgisayarımda Rockstar Games Social Club kurulu. Oyunu açtığımda başlıktaki hatayı veriyor: Social Club Error Failed To İnitialize Error. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2015
Dün akşam GTA V indirdim. Kurdum, crack ve update sorunsuz yaptım. Bilgisayarımda Rockstar Games Social Club kurulu. Oyunu açtığımda başlıktaki hatayı veriyor: Social Club Error Failed To İnitialize Error.
OzaN GÜÇLÜ Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #2 Oyun Crack'li olduğu için sorun yapıyor olabilir. Oyunu satın alıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse buradan tekrar bildirin.
Oyun Crack'li olduğu için sorun yapıyor olabilir. Oyunu satın alıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse buradan tekrar bildirin.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 19 Nisan 2015 #3 Oyunu satın alın, korsana destek yok.