OguzcanEkiz Hectopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #1 Bu işlemden önce 54 MB'lık güncelleme yaptım ve oyunun her şeyini indirdim fakat oyunu açarken böyle kalıyor. Ne yapmalıyım, bir çözümü var mı ? Yeni oturum açma işlemini yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2015
Bu işlemden önce 54 MB'lık güncelleme yaptım ve oyunun her şeyini indirdim fakat oyunu açarken böyle kalıyor. Ne yapmalıyım, bir çözümü var mı ? Yeni oturum açma işlemini yaptım.
tngemin Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 81 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #2 Yönetici olarak çalıştırın oyunu .
Yıldırım Yiğit Megapat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 14 Nisan 2015 #3 tngemin dedi: Yönetici olarak çalıştırın oyunu . Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Steam üzerinden açıyorum. Resimdeki ekranda kalıyor
tngemin dedi: Yönetici olarak çalıştırın oyunu . Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Steam üzerinden açıyorum. Resimdeki ekranda kalıyor