Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 30 Kasım 2020 #1 High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #2 Bazı görevlerde CEO olmanı gerektirebiliyor, öyle dener misin ?
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 30 Kasım 2020 #3 Befehle dedi: High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... Lester'ın evine gidip konuşmuş muydun? Galiba sonradan bir de onu araman gerekiyordu.
Befehle dedi: High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... Lester'ın evine gidip konuşmuş muydun? Galiba sonradan bir de onu araman gerekiyordu.
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 30 Kasım 2020 #4 Befehle dedi: High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... Lester ile konuşmuş olmalı ve en az 12 seviye olmalısınız.
Befehle dedi: High-end bir ev aldım ve heist odasına girdim ve odada sadece heist arayabiliyorum, oluşturamıyorum. Arkadaşımla nasıl heist oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... Lester ile konuşmuş olmalı ve en az 12 seviye olmalısınız.