GTA V Steam Failed to İnitialize Hatası

Asittttt

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 aydır sorunsuz oynuyordum Gta V'i 2 saat öncesine kadar da oyundaydım. Dışarı çıktım geldim steam'dan giriş yaparken şu hatayı alıyorum.
" Steam failed to initialize please exit and try again "
Bunun çözümü nedir? Bilen var ise cevaplandırırsa sevinirim.
Not olarak; Pc'de Steam yüklü yönetici olarak çalıştırınca çalışıyor ama Steam'ın web sitesinden giriş yapınca tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor, belki de sorun bundan kaynaklandı ama 1 haftadır yönetici olarak giriş yaptığımda oyuna da giriyordu. Şimdiden teşekkürler.

capture-20151208-224619.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 1 aydır sorunsuz oynuyordum Gta V'i 2 saat öncesine kadar da oyundaydım. Dışarı çıktım geldim steam'dan giriş yaparken şu hatayı alıyorum.
" Steam failed to initialize please exit and try again "
Bunun çözümü nedir? Bilen var ise cevaplandırırsa sevinirim.
Not olarak; Pc'de Steam yüklü yönetici olarak çalıştırınca çalışıyor ama Steam'ın web sitesinden giriş yapınca tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor, belki de sorun bundan kaynaklandı ama 1 haftadır yönetici olarak giriş yaptığımda oyuna da giriyordu. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 122896
bende aynı sorunu yaşıyorum malesef

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı