raNg Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Bahar temizliği indiriminde girebilir. İstek listenize de ekleyin. Hafta Ortası Çılgınlığı gibi etkinliklerde indirime girebilir.
Bahar temizliği indiriminde girebilir. İstek listenize de ekleyin. Hafta Ortası Çılgınlığı gibi etkinliklerde indirime girebilir.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Nisan 2021 #3 raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde sanırım. Bahar da olabilir.
raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde sanırım. Bahar da olabilir.
Mehmet 7292 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 320 3 Nisan 2021 #4 raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... istersen sana hesabımı satabilirim epic games
raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... istersen sana hesabımı satabilirim epic games
demo11 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021. GTA V'nin hemen hemen her indirim zamanı fiyatı düşer. İnternette yazana göre en yakın tarihteki indirim bu.
Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021. GTA V'nin hemen hemen her indirim zamanı fiyatı düşer. İnternette yazana göre en yakın tarihteki indirim bu.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 3 Nisan 2021 #6 raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazın al 60 70'e düşüyor.
raNg dedi: Merhaba, GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? En erken bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazın al 60 70'e düşüyor.
M melike55 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Nisan 2021 #7 Keşke geçenlerde alsaydın %63 indirim varmış. Ben ara ara bu siteden indirimleri takip ediyorum. Teknoloji Habercim: Rockstar Games oyunları steam'de %70'e varan indirime girdi Steam'de Rockstar Games'in oyunları %70'e varan indirime girdi.Red Dead Redemption 2, Grand Auto V oyunları da indirimler arasında yer alıyor. www.teknolojihabercim.com
Keşke geçenlerde alsaydın %63 indirim varmış. Ben ara ara bu siteden indirimleri takip ediyorum. Teknoloji Habercim: Rockstar Games oyunları steam'de %70'e varan indirime girdi Steam'de Rockstar Games'in oyunları %70'e varan indirime girdi.Red Dead Redemption 2, Grand Auto V oyunları da indirimler arasında yer alıyor. www.teknolojihabercim.com
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 3 Nisan 2021 #8 Yani Steam demişin. Ama istersen Epic'den al Grand Theft Auto V - Grand Theft Auto V: Premium Edition
Yani Steam demişin. Ama istersen Epic'den al Grand Theft Auto V - Grand Theft Auto V: Premium Edition
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Nisan 2021 #9 raNg dedi: GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... İndirimi daha dün bitti, kaçırdınız sanırım. En yakın tarih olarak yaz indirimlerinde gireceğini düşünüyorum.
raNg dedi: GTA V Steam sürümü ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... İndirimi daha dün bitti, kaçırdınız sanırım. En yakın tarih olarak yaz indirimlerinde gireceğini düşünüyorum.
Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 3 Nisan 2021 #10 Daha geçen gün Steam'de indirimdeydi kaçırmışsınız ☹