GTA V Steam Üzerinden Offline Nasıl Oynanır?

oguzcanpasa

Megapat
Daha fazla  
İnternetim kesildi ve Social Club uygulamasına giriş yapamıyor. O kadar para verdim, internet kesilince oynayamıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim kesildi ve Social Club uygulamasına giriş yapamıyor. O kadar para verdim, internet kesilince oynayamıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü?
Oyunu başlatmadan önce 2 seçenek çıkması lazım online ve story mode diye steamda o yokmu ?

Social Club'da giriş yaparken beni hatırla tarzı bir seçenek olması gerekli, onu işaretlerseniz offline giriş yapabilirsiniz.

Maalesef. Offline Mod seçeneğine tıklıyorum, internet problemi hatası veriyor. Biraz araştırma yaptım, Social Club’a girmeden oyunu oynayamazsın diyorlar. Çok garip.

İnternet olmayınca Social Club launcherinde internetiniz yok sunucular kapalı olabilir gibisinden bir mesaj yazıyor, 3 seçenek çıkıyor: Cancel-Retry-Offline Mode. Social Club launcherden deneyebilirsin.

Offline Mod yine aynı hatayı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…