Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #11 WhyMeBro dedi: Merhabalar. 77 TL olan sadece bir paket mi, yoksa oyunun kendisinin fiyatı mi bu? Eki Görüntüle 1118122 Genişletmek için tıkla... Cevapları yazmışlar ama buradan alacağına 20 TL'ye Epic Games'de verilen GTA5'i satan arkadaşlardan (Ben dahil.) al.
WhyMeBro dedi: Merhabalar. 77 TL olan sadece bir paket mi, yoksa oyunun kendisinin fiyatı mi bu? Eki Görüntüle 1118122 Genişletmek için tıkla... Cevapları yazmışlar ama buradan alacağına 20 TL'ye Epic Games'de verilen GTA5'i satan arkadaşlardan (Ben dahil.) al.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.470 Makaleler 12 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #12 WhyMeBro dedi: O zaman fiyatı iyiymiş. Biraz garip soru olabilir ama sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 10-15 liraya Epic Games hesabı bulmaya çalışırdım, birkaç ay önce bedava verildiği zaman birçok insan stokladığı için bayağı uyguna bulunabiliyor.
WhyMeBro dedi: O zaman fiyatı iyiymiş. Biraz garip soru olabilir ama sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 10-15 liraya Epic Games hesabı bulmaya çalışırdım, birkaç ay önce bedava verildiği zaman birçok insan stokladığı için bayağı uyguna bulunabiliyor.
isimsiz şahıs Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #13 Hocam eğer Epic Games hesabı olarak almak istiyorsanız belki bu size yardımcı olabilir.