Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.320 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ekim 2020 #1 Epic Games'ten ücretsiz aldım. Story Mod'a girerken bir anda kapanıyor ayrıca Rockstar Launcher'dan da kapanıyor yazıyor. Script Hook'u yanlış kurma ihtimalim var ayrıca Menyoo'uda.
Epic Games'ten ücretsiz aldım. Story Mod'a girerken bir anda kapanıyor ayrıca Rockstar Launcher'dan da kapanıyor yazıyor. Script Hook'u yanlış kurma ihtimalim var ayrıca Menyoo'uda.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 6 Ekim 2020 #2 Yanlış sürüm kurmuş olabilirsin. Modları kaldırıp öyle dene. Artı 0 Eksi
KS KS Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.320 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ekim 2020 #3 Legendd dedi: Yanlış sürüm kurmuş olabilirsin. Modları kaldırıp öyle dene. Genişletmek için tıkla... Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
Legendd dedi: Yanlış sürüm kurmuş olabilirsin. Modları kaldırıp öyle dene. Genişletmek için tıkla... Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 6 Ekim 2020 #4 Monarch Leviathan dedi: Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcılarda çökme vb. yaşamış. Güncellenmesi gerekiyor. Güncellendiğinde tekrar indirirsin. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcılarda çökme vb. yaşamış. Güncellenmesi gerekiyor. Güncellendiğinde tekrar indirirsin.
Frozty Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 49 26 Temmuz 2021 #5 Monarch Leviathan dedi: Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Modları nasıl sildin dostum, bende aynı sorunu yaşıyorum? Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Evet haklı olabilirsin hepsini silince oyun sorunsuz açıldı. Peki bana güncel bir Trainer söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Modları nasıl sildin dostum, bende aynı sorunu yaşıyorum?