M mkc2310 Femtopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 GTA V storye mod yüklemek istiyorum, bununla story oynarken Online'da ban yiyebilir miyim ya da yanlışlıkla modla GTA Online girersem ban yer miyim?
GTA V storye mod yüklemek istiyorum, bununla story oynarken Online'da ban yiyebilir miyim ya da yanlışlıkla modla GTA Online girersem ban yer miyim?
Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 7 Şubat 2025 #2 mkc2310 dedi: GTA V storye mod yüklemek istiyorum, bununla story oynarken Online'da ban yiyebilir miyim ya da yanlışlıkla modla GTA Online girersem ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Knk oyun dosyası hariç ek dosya olursa ban yiyosun ha tabi online girersen mesela Türkçe yaması ban yedirtiyor ha bide ne olur olmaz mod varken internet kapalı kullan cihazını
mkc2310 dedi: GTA V storye mod yüklemek istiyorum, bununla story oynarken Online'da ban yiyebilir miyim ya da yanlışlıkla modla GTA Online girersem ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Knk oyun dosyası hariç ek dosya olursa ban yiyosun ha tabi online girersen mesela Türkçe yaması ban yedirtiyor ha bide ne olur olmaz mod varken internet kapalı kullan cihazını
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 7 Şubat 2025 #3 Kanka yama yapınca Online giremiyorsun zaten kapanıyor ben Türkçe yama yaptım Online giremezsin diye hata vermişti silince Online girdim.
Kanka yama yapınca Online giremiyorsun zaten kapanıyor ben Türkçe yama yaptım Online giremezsin diye hata vermişti silince Online girdim.