GTA V Sürekli Patch Yükleme Sorunu

cesurbaltaci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GTA V sürekli patch atıyor. Oyuna girmek için patch beklıyorum. Çıkıyorum tekrar girmek için yine patch atıyor. Bugün her girişimde aynı sorunu yaşadım, patch boyutu 352,75 MB. Konu hakkında bilgisi olup ta yardım etmek isterse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef aynı sorun devam etmekte. Ayrıca 1920x1080 bir türlü yapamıyorum. Yapsam bile çerçeveli oluyor. Ayarlarını yapıyorum onaylıyorum maalesef başa dönüyor yine.

Social Club sorunları tükenmek bilmiyor. Birkaç kez denemeniz gerekiyor. Birkaç denemeden sonra düzelecektir.
Tam ekran yapmak için "ALT+Enter" kombinasyonunu uygulayın.

Arkadaşlar benimde başıma geldi. Oyuna bugün 4 kere girdim. Her seferinde de 353.75 MB güncelleme yapıyor. Yardım edebilecek var mı?

Yeni gelen patch ile çözümü şudur: oyunu kaldırıp tekrar yüklemelisin.

Sende deseydin ya siz hiç 350KB ile 60GB download ettiniz mi? Silmem abi bir daha, 60GB download edemem 4 günde.

Arkadaşlar silmeye gerek yok. 335 patchını manuel olarak kurun. 372.25 mb 'lık linki ben attım. 1 gün sonra tekrar geldi bitane patch. Onun linkini araştıramıcam siz araştırın rica edicem. Ben sorunu böyle çözdüm.

Enis Demirtaş, rica etsem siz bulabilir misiniz? Bulunca link atabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…