Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #1 Selam. GTA V tam ekrana almıyor. Yardım eder misiniz? Her şeyi denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Çözüm F F FelliX 29 Eylül 2023 Efe Türkyılmaz dedi: Selam. GTA V tam ekrana almıyor. Yardım eder misiniz? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt+enter’e bastınız mı?
Efe Türkyılmaz dedi: Selam. GTA V tam ekrana almıyor. Yardım eder misiniz? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt+enter’e bastınız mı?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.312 Çözümler 6 29 Eylül 2023 #2 Ayarlardan tam pencere moduna aldınız mı? Artı 0 Eksi
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 Efe Türkyılmaz dedi: Selam. GTA V tam ekrana almıyor. Yardım eder misiniz? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt+enter’e bastınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Efe Türkyılmaz dedi: Selam. GTA V tam ekrana almıyor. Yardım eder misiniz? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Alt+enter’e bastınız mı?
Yaver46 Decapat Kek günü Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 Ayarlardan tam ekran seçeneğini denedin mi? Eğer o olmuyorsa alt+enter tuşuyla tam ekrana alıp ayarlardan tekrar tam ekran seçeneğini aktifleştirmeyi dener misin? Benim başıma gelmişti böyle çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi
Ayarlardan tam ekran seçeneğini denedin mi? Eğer o olmuyorsa alt+enter tuşuyla tam ekrana alıp ayarlardan tekrar tam ekran seçeneğini aktifleştirmeyi dener misin? Benim başıma gelmişti böyle çözdüm sorunu.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 29 Eylül 2023 #5 Ben çerçevesiz pencereye alıp alt enter yapıyodum 1080pde (Yanlış yazmışım düzelttim) Artı 0 Eksi
KS KS Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #6 FelliX dedi: Alt+enter'e bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Algoritmik dedi: Ayarlardan tam pencere moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
FelliX dedi: Alt+enter'e bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Algoritmik dedi: Ayarlardan tam pencere moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.312 Çözümler 6 29 Eylül 2023 #7 Efe Türkyılmaz dedi: Deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Tam pencere ya da çerçevesiz pencere olması lazım. Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: Deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Tam pencere ya da çerçevesiz pencere olması lazım.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #8 Efe Türkyılmaz dedi: Deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #9 FelliX dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Rage multiplayerın keyfini bekliyorum GTA'nın açılması için. :/ FelliX dedi: Alt+enter'e bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldu kral sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
FelliX dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Rage multiplayerın keyfini bekliyorum GTA'nın açılması için. :/ FelliX dedi: Alt+enter'e bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldu kral sağ ol.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #10 Efe Türkyılmaz dedi: Rage multiplayerın keyfini bekliyorum GTA'nın açılması için :/ Oldu kral sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis iyi oyunlar Artı 0 Eksi
Efe Türkyılmaz dedi: Rage multiplayerın keyfini bekliyorum GTA'nın açılması için :/ Oldu kral sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis iyi oyunlar