GTA V Texture Kalitesi Hangi Ayarda Olmalı

Emrah Otlu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
İyi günler, R7 260X OC kullanıyorum. GTA V için en iyi ayarı yapmaya çalışıyorum. Texture ayarında Normal'i seçmem gerekiyor 2 GB bellek yüzünden. Fakat High ve Very High yapınca da FPS olarak bir fark göremedim. Ayarlar kısmında yukarıda ekran kartının durumunu gösteren çubuk kırmızı durumda. Acaba her hangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre doku kalitesi önemli ayarlardan birisi fark göstermemesi ilginç normal ve very high arasında görülebilir bir fark olması lazım imzamdaki sistemde high olarak kullanıyorum ben.

Online oynuyorum şu an. Fakat bazen araçlar birden bire kayboluyor ya da birden önüme çıkıyor az önce 10 metre geride olan araç. Acaba o yüzden mi oluyor bu durum yoksa online oynamakla mı alakalı ?

Murat Gamsız güzel bir optimizasyon rehberi hazırlamış reklam olarak algılamayın bu bilgiden yararlanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı