Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Selamünaleyküm. Yeni GTA 5 indirdim, oyunu açarken oyun açılmadı. Şifreyi falan değiştirdim ama açılmadı. Yine sebebi ne olabilir?
Selamünaleyküm. Yeni GTA 5 indirdim, oyunu açarken oyun açılmadı. Şifreyi falan değiştirdim ama açılmadı. Yine sebebi ne olabilir?
Careta Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #2 Arda321 dedi: Selamünaleyküm. Yeni GTA 5 indirdim, oyunu açarken oyun açılmadı. Şifreyi falan değiştirdim ama açılmadı. Yine sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu hesap başka bir steam hesabına bağlı diyor Düzel Careta dedi: Bu hesap başka bir steam hesabına bağlı diyor Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum; bu steam hesabı zaten başka bir social club hesabına bağlı bunun yerine social club hesabı ile giriş yapın gibi birşey diyor. Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Selamünaleyküm. Yeni GTA 5 indirdim, oyunu açarken oyun açılmadı. Şifreyi falan değiştirdim ama açılmadı. Yine sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu hesap başka bir steam hesabına bağlı diyor Düzel Careta dedi: Bu hesap başka bir steam hesabına bağlı diyor Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum; bu steam hesabı zaten başka bir social club hesabına bağlı bunun yerine social club hesabı ile giriş yapın gibi birşey diyor.
KS KS Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Careta dedi: Bu hesap başka bir Steam hesabına bağlı diyor. Düzel. Düzeltiyorum; bu Steam hesabı zaten başka bir Social Club hesabına bağlı bunun yerine Social Club hesabı ile giriş yapın gibi bir şey diyor. Genişletmek için tıkla... Yani hocam şimdi ne yapacağım. Artı 0 Eksi
Careta dedi: Bu hesap başka bir Steam hesabına bağlı diyor. Düzel. Düzeltiyorum; bu Steam hesabı zaten başka bir Social Club hesabına bağlı bunun yerine Social Club hesabı ile giriş yapın gibi bir şey diyor. Genişletmek için tıkla... Yani hocam şimdi ne yapacağım.
Careta Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #4 Arda321 dedi: Yani hocam şimdi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu hesap senin social hesabın mı yoksa setam hesabın mı ve daha önce giriş yapabildin mi? Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Yani hocam şimdi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu hesap senin social hesabın mı yoksa setam hesabın mı ve daha önce giriş yapabildin mi?
KS KS Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Careta dedi: Bu hesap senin social hesabın mı yoksa setam hesabın mı ve daha önce giriş yapabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu hesap benim socıal hesabım önceden farklı bir bilgisayardan giriş yapmıştım ama aynı Steam hesabıyla giriş yapmıştım. Artı 0 Eksi
Careta dedi: Bu hesap senin social hesabın mı yoksa setam hesabın mı ve daha önce giriş yapabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu hesap benim socıal hesabım önceden farklı bir bilgisayardan giriş yapmıştım ama aynı Steam hesabıyla giriş yapmıştım.
Careta Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #6 Arda321 dedi: Hocam bu hesap benim socıal hesabım önceden farklı bir bilgisayardan giriş yapmıştım ama aynı Steam hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu arada e mail ve şifrenin kaç haneli olduğu görülüyor onu gizlemelisin Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Hocam bu hesap benim socıal hesabım önceden farklı bir bilgisayardan giriş yapmıştım ama aynı Steam hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu arada e mail ve şifrenin kaç haneli olduğu görülüyor onu gizlemelisin
KS KS Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 Careta dedi: Bu arada e mail ve şifrenin kaç haneli olduğu görülüyor onu gizlemelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Şimdi ne yapacağım hocam. Artı 0 Eksi
Careta dedi: Bu arada e mail ve şifrenin kaç haneli olduğu görülüyor onu gizlemelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Şimdi ne yapacağım hocam.
Careta Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #8 Arda321 dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Steam hesabı ile social hesabı bağlı değil diyor başka bir steam hesabı ile girmiş olmayasınız. Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Steam hesabı ile social hesabı bağlı değil diyor başka bir steam hesabı ile girmiş olmayasınız.
KS KS Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Careta dedi: Steam hesabı ile social hesabı bağlı değil diyor başka bir Steam hesabı ile girmiş olmayasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam belki abimin Steam hesabı ile de girmiş olabilirim. Artı 0 Eksi
Careta dedi: Steam hesabı ile social hesabı bağlı değil diyor başka bir Steam hesabı ile girmiş olmayasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam belki abimin Steam hesabı ile de girmiş olabilirim.
Careta Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #10 Arda321 dedi: Tamam hocam. Şimdi ne yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer bir social hesabınız varsa onunla giriş yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Tamam hocam. Şimdi ne yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer bir social hesabınız varsa onunla giriş yapmayı deneyin.