Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 28 Ağustos 2023 #1 Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-28 171356.png 2,3 MB · Görüntüleme: 283
Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu?
Çözüm 3 3 308943 28 Ağustos 2023 Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum.
Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 28 Ağustos 2023 #2 Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 28 Ağustos 2023 #3 Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Başka bir karakterin görevi olabilir karakter değişmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Başka bir karakterin görevi olabilir karakter değişmeyi denediniz mi?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip dans odalarından ilerleyip ofise girin. Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Kulübün içine girip dans odalarından ilerleyip ofise girin.
Careta Centipat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi 28 Ağustos 2023 #5 Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Arkada striptizcilerin soyunma odasına gitmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: Görevin olduğu yere giremiyorum, Striptiz kulübünün kapısından girdim yine oraya gitmiyor. Nasıl bir görev bu yahu? Genişletmek için tıkla... Arkada striptizcilerin soyunma odasına gitmen gerekiyor.
KS KS Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 28 Ağustos 2023 #6 308943 dedi: Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Hallettim şimdi. Artı 0 Eksi
308943 dedi: Kulübün içine girip kadınların giyinme odalarından geçip ofis gibi bir yere gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Hallettim şimdi.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 28 Ağustos 2023 #7 Algoritmik dedi: Hocam çok teşekkür ederim. Hallettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: Hocam çok teşekkür ederim. Hallettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar.