1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #21 Emirdrlk dedi: GTAV kısayoluna sağ tıkla dosya konumunu aç. Seni Grand Theft Auto V klasörüne atacak orayı seçiceksin. Genişletmek için tıkla... hocam beni GTA V kısayolunda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım dosyalara GTAV.exe bulamadım. Emirdrlk dedi: GTAV kısayoluna sağ tıkla dosya konumunu aç. Seni Grand Theft Auto V klasörüne atacak orayı seçiceksin. Genişletmek için tıkla... hocam ben de kısayolda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım orda da bulamadım.
Emirdrlk dedi: GTAV kısayoluna sağ tıkla dosya konumunu aç. Seni Grand Theft Auto V klasörüne atacak orayı seçiceksin. Genişletmek için tıkla... hocam beni GTA V kısayolunda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım dosyalara GTAV.exe bulamadım. Emirdrlk dedi: GTAV kısayoluna sağ tıkla dosya konumunu aç. Seni Grand Theft Auto V klasörüne atacak orayı seçiceksin. Genişletmek için tıkla... hocam ben de kısayolda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım orda da bulamadım.
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 27 Ağustos 2023 #22 1453Goktug dedi: hocam ben de kısayolda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım orda da bulamadım. Genişletmek için tıkla... steam kütüphaneden gta 5 in üstüne sağ tıkla yüklü dosyalara bas sonra göz ata bas.
1453Goktug dedi: hocam ben de kısayolda dosya konumu yok. Steam'den girdim baktım orda da bulamadım. Genişletmek için tıkla... steam kütüphaneden gta 5 in üstüne sağ tıkla yüklü dosyalara bas sonra göz ata bas.
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #23 Emirdrlk dedi: steam kütüphaneden gta 5 in üstüne sağ tıkla yüklü dosyalara bas sonra göz ata bas.Eki Görüntüle 1919691Eki Görüntüle 1919692Eki Görüntüle 1919693 Genişletmek için tıkla... hocam aynısını yapıyorum zaten. 1453Goktug dedi: hocam aynısını yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... ama onu bulamıyorum
Emirdrlk dedi: steam kütüphaneden gta 5 in üstüne sağ tıkla yüklü dosyalara bas sonra göz ata bas.Eki Görüntüle 1919691Eki Görüntüle 1919692Eki Görüntüle 1919693 Genişletmek için tıkla... hocam aynısını yapıyorum zaten. 1453Goktug dedi: hocam aynısını yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... ama onu bulamıyorum
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 27 Ağustos 2023 #24 1453Goktug dedi: hocam aynısını yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... gtav exe yerine playgtv.exe de olabilir. Karıştırmışım
1453Goktug dedi: hocam aynısını yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... gtav exe yerine playgtv.exe de olabilir. Karıştırmışım
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #25 Emirdrlk dedi: gtav exe yerine playgtv.exe de olabilir. Karıştırmışım Genişletmek için tıkla... 1453Goktug dedi: Genişletmek için tıkla... bu di mi hocam
Emirdrlk dedi: gtav exe yerine playgtv.exe de olabilir. Karıştırmışım Genişletmek için tıkla... 1453Goktug dedi: Genişletmek için tıkla... bu di mi hocam
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 27 Ağustos 2023 #26 1453Goktug dedi: Eki Görüntüle 1919704 Bu değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu dosya konumunu seçin Open IV de.
1453Goktug dedi: Eki Görüntüle 1919704 Bu değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu dosya konumunu seçin Open IV de.
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #27 Emirdrlk dedi: Evet. Bu dosya konumunu seçin Open IV de. Genişletmek için tıkla... hocam tek sıkıntı bu dosya OpenIV' de yok OpenIV' e girince GTA V dosyasında sadece bu dosya var. sıkıntımda bu.
Emirdrlk dedi: Evet. Bu dosya konumunu seçin Open IV de. Genişletmek için tıkla... hocam tek sıkıntı bu dosya OpenIV' de yok OpenIV' e girince GTA V dosyasında sadece bu dosya var. sıkıntımda bu.
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 27 Ağustos 2023 #28 1453Goktug dedi: Hocam tek sıkıntı bu dosya Open IV'de yok Open IV'e girince GTA V dosyasında sadece bu dosya var. Sıkıntımda bu. Genişletmek için tıkla... Playgtav yi seçmeyeceksin. Playgtavnin içinde olduğu klasörü seçeceksin.
1453Goktug dedi: Hocam tek sıkıntı bu dosya Open IV'de yok Open IV'e girince GTA V dosyasında sadece bu dosya var. Sıkıntımda bu. Genişletmek için tıkla... Playgtav yi seçmeyeceksin. Playgtavnin içinde olduğu klasörü seçeceksin.
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #29 Emirdrlk dedi: Playgtav yi seçmeyeceksin. Playgtavnin içinde olduğu klasörü seçeceksin. Genişletmek için tıkla... hocam OpenIV' de o dosyayı bulmak imkansız sadece hatalı olan çıkıyor.
Emirdrlk dedi: Playgtav yi seçmeyeceksin. Playgtavnin içinde olduğu klasörü seçeceksin. Genişletmek için tıkla... hocam OpenIV' de o dosyayı bulmak imkansız sadece hatalı olan çıkıyor.
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 27 Ağustos 2023 #30 1453Goktug dedi: Hocam Open IV'de o dosyayı bulmak imkansız sadece hatalı olan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Discord var mı yayınla anlatim daha iyi
1453Goktug dedi: Hocam Open IV'de o dosyayı bulmak imkansız sadece hatalı olan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Discord var mı yayınla anlatim daha iyi